med idedugnaden er å utfordre studenter fra ulike forskningsmiljøer ved UIO til og presenterer en idé. Ideen kan komme fra egen forskning eller så kan man presentere en uavhengig forretningsidé. StartUIO håper med dette å skape en arena som fremmer tverrfaglig kommunikasjon, vi håper da for eksempel at sosialantropologen utfordrer fysikerne og vice a versa. Vi ønsker også at andre utenfor UIO skal kunne oppdage den spennende forskningen som gjøres her på Universitetet. Idedugnaden 2011 samlet over 100 studenter og ansatte til en flott kveld hvor ideene vrimlet og nye relasjoner ble dannet. Vi fikk høre om alt fra en haike applikasjon til avansert molekylær biologi hvor fremtidens vaksinasjons metoder ble beskrevet. Det hele ble toppet med en engasjert Truls Berg fra Movation og en deilig tapas med litt drikke til. Som i 2011 vil også i år Inven2 være hovedsamarbeids partner, håper vi sees den 27. september klokken 1900 på Escape i IFI2 bygget.